Home / FAQ

FAQ

Bekijk hier de veelgestelde vragen

Door de jaren heen hebben de vrijwilligers gemerkt dat er vragen zijn die meer voorkomen dan andere. Hieronder hebben we enkele vragen verzameld.

Staat je vraag hier niet tussen? Klik dan op de knop om contact op te nemen.

Wij hebben nog geen vaste openingstijden. Op afspraak is echter wel veel mogelijk. Daarvoor wordt wel een vergoeding gevraagd. Vanaf 2023 gaan we kijken of er vaste openingstijden mogelijk zijn. We beginnen dan met een hele lage frequentie (eenmaal per twee weken). Bij veel belangstelling zouden we dit dan uit kunnen gaan breiden.

Nee, op dit moment (anno 2022) kan de machine in beweging gezet worden door een elektromotor en door perslucht.

Die zijn er helaas niet meer. Daarvoor in de plaats heeft Polimeks kantoren, vergaderruimtes en een bierbrouwerij geplaatst. Een mooie lange bar kan gebruikt worden om het bier te proeven.

Iedere zaterdagochtend werken de vrijwilligers tot ongeveer 13:00 uur aan de machine en er rond omheen (aan allerlei projecten). Loop gerust binnen en vraag aan een van de vrijwilligers naar het boekje.

Voor een uur vragen we € 50,= voor twee uur vragen we € 80,= en voor een dagdeel € 120,=

Een rondleiding duurt een uur en voor de gids vragen we € 30,= bovenop de prijs voor het gebruik van de ruimte.

Het geautomatiseerd boekingssysteem is nieuw voor ons, maar zou veel heen en weer mailverkeer moeten besparen. Als u er toch vragen zijn, bel of mail ons. Dan komen we er samen wel uit.

Neem contact op