Home / Plan uw bezoek

Plan uw bezoek

Onze locatie

Breng een bezoek aan De Stoommachine

De ruimte waar de Stoommachine staat is geliefd bij veel fotografen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Fotoshoots (familieportret, trouwreportage), Product presentaties of Rondleidingen. Maar misschien heeft u nog wel een ander idee.

Eigenaar Polimeks heeft aan ons gevraagd hier zoveel mogelijk aan mee te werken. Ook rondleidingen en een wandeling door het gangenstelsel zijn mogelijk. Het gangenstelsel is op dit moment gesloten i.v.m. bouwwerkzaamheden. Wij verwachten dat het na de zomer van 2024 weer toegankelijk zal zijn.

Een fotoshoot kost €10,- per persoon, met een minimum van €100,-

Voor een rondleiding met gids, die ongeveer een uur duurt,  vragen we €15,- per persoon, met een minimum van €150,-.

Als u vragen hebt of een afspraak wilt maken, bel dan naar:

Theo van den Bogaard
06-21862964

Grote kans dat we er samen wel uit komen.

Almystraat 18 5061 PA Oisterwijk
0646 183 083
info@destoommachine.nl
Plan uw route

Onze locatie

Breng een bezoek aan De Stoommachine

In de Machinekamer, het gebouw met de indrukwekkende blauw-grijze deuren aan de voorzijde, is de Stoommachine van Oisterwijk gehuisvest. Het kloppend hart van de vroegere industriële activiteiten van de Koninklijke Verenigde Leder. Na veel liefdevol handwerk, werd de stoommachine letterlijk uit de modder getrokken en in 2012 weer in beweging gebracht. Vandaag de dag leiden enthousiaste vrijwilligers je rond. Een bezoek is beslist de moeite waard.

Helaas is op dit moment is bezoek alleen mogelijk op afspraak.

Almystraat 18 5061 PA Oisterwijk
0646 183 083
info@destoommachine.nl
Plan uw route Plan uw bezoek

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen

Door de jaren heen hebben de vrijwilligers gemerkt dat er vragen zijn die meer voorkomen dan andere. Hieronder hebben we enkele vragen verzameld.

Staat je vraag hier niet tussen? Klik dan op de knop om contact op te nemen.

Wij hebben nog geen vaste openingstijden. Op afspraak is echter wel veel mogelijk. Daarvoor wordt wel een vergoeding gevraagd. Vanaf 2023 gaan we kijken of er vaste openingstijden mogelijk zijn. We beginnen dan met een hele lage frequentie (eenmaal per twee weken). Bij veel belangstelling zouden we dit dan uit kunnen gaan breiden.

Nee, op dit moment (anno 2022) Kan de machine in beweging gezet worden door een elektromotor en door perslucht.

Die zijn er helaas niet meer. Daarvoor in de plaats heeft Polimeks kantoren, vergaderruimtes en een bierbrouwerij geplaatst. Een mooie lange bar kan gebruikt worden om het bier te proeven.

Voor een uur vragen we € 50,= voor twee uur vragen we € 80,= en voor een dagdeel € 120,=

Een rondleiding duurt een uur en voor de gids vragen we € 30,= bovenop de prijs voor het gebruik van de ruimte.

Het geautomatiseerd boekingssysteem is nieuw voor ons, maar zou veel heen en weer mailverkeer moeten besparen. Als u er toch vragen zijn, bel of mail ons. Dan komen we er samen wel uit.

Neem contact op